ELKE BEHANDELING IS ANDERS

Behandeling op maat

Bij de intake bespreken we de (eventuele) klacht en stel ik een aantal vragen. Leefgewoontes, slaappatroon, voeding et cetera geven een eerste indicatie voor de behandeling. Hierna volgt een eerste behandeling. Een eerste behandeling is een kennismaking van mijn handen met jouw lichaam en omgekeerd.

De behandelingen stem ik af op wat je lichaam nodig heeft en welke klachten je ervaart. Wanneer je moe bent of je lusteloos voelt, richt de behandeling zich op het stimuleren van de energiestroom. Ben je juist rusteloos of hyperactief, dan probeer ik een kalmerend effect te bereiken.

Specifieke ontspannings-, ademhalings- of lichaamsoefeningen maken deel uit van een sessie of worden verdiept tijdens een workshop. Het voordeel van workshops is dat we meer de diepte in kunnen gaan. Verder worden, indien nodig, voedingsgewoonten onder de loep genomen.
Zo verschilt elke behandeling, afhankelijk van het moment.

De eerste behandeling inclusief de intake duurt ongeveer 75 minuten. Een vervolgbehandeling duurt ongeveer 60 minuten. ​Het aantal benodigde sessies hangt af van de aard van de klacht en hoe lang deze al bestaat. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je zelf je eigen leermeester wordt voor een gelukkiger en gezonder leven.
Als gevoel de vrijheid krijgt, verandert leegte in Ruimte!

Behandeltechnieken die ik inzet:

shiatsu

Shiatsu

Japanse massagetherapie die de natuurlijke energiestroom in het lichaam herstelt. Onze levensenergie stroomt via een netwerk van energiebanen - meridianen - door ons lichaam.

Shen

In shen bodywork  komen verschillend disciplines samen: shiatsu, structureel werk, osteopathie, cranio sacraal en fascia therapie. Tijdens Shen bodywork werk ik via de fascia en het craniosacrale ritme.

Moxa

Moxa ofwel bijvoetkruid wordt gebruikt om acupunctuurpunten te verwarmen. Hiervoor gebruik ik de zo goed als rookloze moxastick en ook het zuivere, gedroogde kruid wat direct op de huid gaat (okyu).

Shiatsu-Echt is aangesloten bij:
logo-fagt
logo-Quasier
rbcz-logo-transp-r-new2
VRAGEN? VRIJBLIJVEND INFORMATIE OPVRAGEN? AFSPRAAK MAKEN?

Neem contact met me op!

Je kunt me bereiken via telefoon, mail of het contactformulier. Je hoort snel van me.

  • Telefoon

    06-15908925

  • E-mail

    info@shiatsu-echt.nl

  • Adres praktijk Echt

    Wiejerdstraat 16, 6102 BA Echt

Invalid Email
Invalid Number

Op mijn diensten zijn Algemene Voorwaarden en een Privacyverklaring van toepassing. Je kunt deze hier lezen of downloaden.

Scroll naar top