WIE BEN IK

Meer over Josyn

Als Z-verpleegkundige heb ik altijd interesse gehad in mijn medemens en in het bijzonder mensen met een bijzondere hulpvraag zoals o.a. autisme. In 1989 volgde ik mijn eerste specifieke opleiding gericht op Autisme bij Autisme Centraal.
In het laatste jaar (2008) van de NLP opleiding bij Eric Schneider, kreeg ik de tip van Eric om een shiatsu afspraak te maken. 

Ik besliste mijn leven te veranderen en ging mij heroriënteren welke mogelijkheden er voor mij waren. In 2008 startte ik met Shiatsu (drukpuntmassage), Traditionele Chinese Medicine en verdiepte mij vervolgens in Shen bodywork (gebaseerd op technieken van de Osteopathie), Cranio sacraal (werken met hoofd en sacrum) chi nei tsang (orgaanmassage) Gousha (schraaptechniek) en Centre Channel (werken op het centrale kanaal).

Gecombineerd met NLP technieken, coaching, voeding en beweegadviezen resulteert dat in mijn eigen (-wijze) manier van werken. Jaarlijks volg ik (verplichte) bijscholing in de diverse disciplines.

Josyn - Shiatsu therapeut
Shiatsu-Echt is aangesloten bij:
logo-fagt
logo-Quasier
rbcz-logo-transp-r-new2
VRAGEN? VRIJBLIJVEND INFORMATIE OPVRAGEN? AFSPRAAK MAKEN?

Neem contact met me op!

Je kunt me bereiken via telefoon, mail of het contactformulier. Je hoort snel van me.

  • Telefoon

    06-15908925

  • E-mail

    info@shiatsu-echt.nl

  • Adres praktijk Echt

    Wiejerdstraat 16, 6102 BA Echt

Invalid Email
Invalid Number

Op mijn diensten zijn Algemene Voorwaarden en een Privacyverklaring van toepassing. Je kunt deze hier lezen of downloaden.

Scroll naar top