Wat vinden mijn klanten?

Reviews

Hier publiceer ik de ervaringen en reacties van mijn klanten.


Diana (27/01/2020): Na 3 jaar lang gesukkeld te hebben met een hielspoor aan beide voeten, kwam ik bij Josyn terecht. Al na een paar behandelingen kon ik weer lopen, zelfs een stukje wandelen. Wat een verademing! Om helemaal in balans te komen ben ik ben ik regelmatig naar Josyn blijven gaan. Nu driekwart jaar later heb ik sinds kort het hardlopen weer op kunnen pakken. Mijn knieën waren het hier in eerste instantie niet mee eens, maar dankzij een intensieve behandeling vinden m’n knieën het ook weer okee!! Ik ben op dit moment 2 tot 3 keer per week aan het hardlopen zonder klachten!! Dankjewel Josyn!


Brigitte (28/06/2019): Josyn, ik wil je bedanken voor de diepgaande gesprekken fijne behandelingen, en het gegeven dat je mij dingen in een ander perspectief hebt laten zien. Daar heb ik zeker wat aan gehad.


M. Suskens (19/05/2019): Josyn is een fijne therapeute met veel kennis.
Ik wist vooraf niets van Shiatsu en wist niet zo goed wat ik kon verwachten. Josyn heeft een luisterend oor, zij neemt de tijd voor een consult en neemt je rustig mee in de behandeling. Ik ben verschillende keren bij haar in behandeling geweest. Josyn heeft mij geleerd om in de spiegel te kijken. Het is heel fijn om dicht bij jezelf te komen.
Ik kan haar praktijk en werkwijze zeer aanbevelen.
Josyn bedankt, ik voel mij meer in balans.


Floris (23/04/2019): Josyn is een prettige en kundige therapeute die goed naar je luistert. Een aanrader voor iedereen die behoefte heeft aan een holistische benadering van zijn of haar klachten.
Hartelijke groet en veel succes met je praktijk!

Shiatsu-Echt is aangesloten bij:
logo-fagt
logo-Quasier
rbcz-logo-transp-r-new2
VRAGEN? VRIJBLIJVEND INFORMATIE OPVRAGEN? AFSPRAAK MAKEN?

Neem contact met me op!

Je kunt me bereiken via telefoon, mail of het contactformulier. Je hoort snel van me.

  • Telefoon

    06-15908925

  • E-mail

    info@shiatsu-echt.nl

  • Adres praktijk Echt

    Wiejerdstraat 16, 6102 BA Echt

Invalid Email
Invalid Number

Op mijn diensten zijn Algemene Voorwaarden en een Privacyverklaring van toepassing. Je kunt deze hier lezen of downloaden.

Scroll naar top